Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnalek



Jag trodde jag hade glömt

hur det är att vara barn.

En liten flicka satte sig bredvid mig

på bussen idag.

Hennes fingervantar var dyngsura

och de luktade lek.

Det var då jag kom ihåg,

hur det var att vara barn.




Fri vers av egotuilla
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 20:33



Bookmark and Share


    eva m h
Ett doftminne
2010-01-21

  jagblundar
:)
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla