Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


"Syster dyster, Fröken svår"

Mitt namn är syster dyster, mitt smeknamn fröken svår.
jag har aldrig riktigt platsat, jag är släktens svart får.

Jag har agerat lite tokigt, det har inträffat mången gång.
det har varit det ena och det andra
ja, listan är ganska lång.

Men mycket har jag lärt mig,
genom åren som har gått.
men aldrig har det varit smärtfritt,
några läxor har jag lärt mig,
men som sagt, lärdom har jag fått.

Nu ska jag blicka framåt, nu börjar en ny epok.
Jag skall dansa genom vardag,
och köra i livets stråk.




Fri vers av MemoryLane
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane