Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du är


Ta mina händer
Det är värme
Kärlek

Vi är
inombords
mycket mer
än vår historia..

Det enda
vi behöver göra
är att veta
och se det
i ögonen

Det existerar ingenting
som inte är fullkomligt
Vi kan vara
det vi är
Ingenting är
som det
inte är..




Fri vers av Sway
Läst 419 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-03 09:24



Bookmark and Share


  arie
jag kapitulerar

fullständigt

kaptulationen
inget
nederlag

en stor
seger

är din
dikt

tack
2009-02-12

  kärleks ängel
bravo!
2009-02-05

  Mads Olssen
fina rader, underbara ord, fantastisk poesi
2009-02-05

  Fenomena
kändes mysigt att läsa detta :) du skriver så flytande och fint att man bara vill läsa mer. bra!
2009-02-05

  En strimma av guld
Fin text och härligt flöde.
2009-02-05

  Lotti
jättefina rader detta.
2009-02-05

  Mats Henricson
Frekventa och Fina Filosofiska Funderingar av Kvalificerad Natur !
Bokmärker !!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway