Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


"Livet är ett puzzel"

Jag har jobbat med samma puzzel i 24 år.
En del bitar tycks fattas,
en del har fått sina spår.

Jag får till någon bit på plats då och då.
Dom stunderna känner jag mig hel,
men dem är väldigt få.

Tänker att allt någon dag ska falla på plats,
att det någon gång ska bli klart.

Försöker bli klar, bygger konstant.
Fast jag innerst inne vet att det inte är sant.

Vet att man aldrig ett sådant verk kan göra klart.
Men att livet, även om aldrig perfekt,
kan vara underbart.




Fri vers av MemoryLane
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 20:24



Bookmark and Share


  blaite
Rent och skit bra..att du stava pussel med två zz var hela grejen..
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane