Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"studiopoesi." ctrlcopydel.


Knastr.




skarvar benen kring
ologisk rytm
inuti

andetagen stryper
orden
din kropp min hud


det är rätt stilla nu


en ursäkt för att blunda och bara vara

tyst


det är rätt



det knastrar när du talar
som favoritlåt

på radio

tystnad


det känns rätt




Fri vers av Johannes
Läst 515 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-03 20:37



Bookmark and Share


  Anna Frölander
Den här känns hoppfull, trots att jag kan utläsa ett avstånd mellan jaget och duet, att det inte går att vara så nära som jaget egentligen skulle vilja, så finns här en hoppfull längtan, ett slags stabilitet mitt i. Tycker om dessa slutrader:

/det knastrar när du talar
som favoritlåt

på radio

tystnad/

Och titeln tycker jag överraskande mycket om!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes