Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla..

Snälla jag ber, jag lägger mig på knä och ber.
snälla sluta.. jag orkar inte mer..

allt äter upp mig inifrån.. Se på mig.
läs mina tankar, håll om mig!

trösta mig, snälla gör något!
tårarna tar aldrig slut, och heller gör lidandet.

så se på mig, jag ler ett falskt leende!




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n