Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

Blanka rader mellan
tomma blad

sidor faller hjälplöst
tappar alla tag

måla inga skyar mer
fyllda av din doft

trampa allt det gamla nu
bränn till kärleksstoff

2009-02-03

 

 

 

 

 

09.02.04 Ett passande datum för dessa rader att bli uppmärksammande, tack, då 95.05.04 var den dag då det som skall avslutas uppstod.

 

Någon timme senare:

Helt plötsligt kom orden bara in i mitt huvud i en annan ordning men tja, med samma betydelse eller? vad tycker du?

 

Avslut II

Blanka rader faller
tomma tunga tag

sidorna emellan
tappar varje rad

skriv mig inga skyar
fyllda av din doft

trampa allt det gamla
bränn till kärleksstoff

2009-02-04

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-03 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert avslut!
De blanka raderna väntar på att åter bli fyllda:)
2009-02-04

  Mads Olssen
Vackra ord från en vacker kvinna, TACK
2009-02-04

  kärleks ängel
tack! för vackra ord
2009-02-04

  Ulf Lagerholm
en sorglig text som ändå rymmer ett slags ljus, vissheten att allt måste gå vidare, ty även längtans ljus har sin brinntid


"trampa allt det gamla nu
bränn till kärleksstoff"


tack Lena
2009-02-03

  Maria Zena Viklund
"måla inga skyar mer
fyllda av din doft

trampa allt det gamla nu
bränn till kärleksstoff"

det är ett avslut som heter duga och alldeles fantastiskt skrivet!

applåd o bokmärke!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman