Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar inte efter mig

 

så blev det höst och vinter

vår och sommar flera gånger

medan sorgen slet mig i stycken

en längtan

utan gräns

min saknad

 

så blev det jul och livet tog slut

igen

vem är jag

 

dagar kommer och går

fysiska överlevnadsfunktioner

intakta

balansakten fungerar

 

kan ändå inte

hitta fram

till den som är

jag 

 

livet letar

inte

längre efter mig

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-03 21:54



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ja, så bra och slutet "livet letar inte längre efter mig" Bravo Bravo Bravo!
2009-02-04

    ej medlem längre
"kan ändå inte

hitta fram

till den som är

jag



livet letar

inte

längre efter mig"

Wow! Verkligen snyggt Ulla!!
2009-02-04

  Annie b'larsson VIP
Det här är bra. Jag gillar passusen
"dagar kommer och går
fysiska överlevnadsfunktioner
intakta
balansakten fungerar"...

Ja, ibland väntar man liksom bara på att man ska trilla omkull. Man blir förvånad att man fortfarande står upprätt - trots att livet gör allt för att banka ner en i underjorden.
Fin text, som jag känner stor respekt inför.
2009-02-04

  Nasrin
mycket gripande!
VACKRET!
2009-02-03

  Jeanette
Livt letar inte längre efter mig

Helt underbart gripande mening!
2009-02-03

  friheten
Gillar detta:

"en längtan

utan gräns

min saknad"
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP