Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enda ögonblick

 

kunde jag då inte

för ett enda litet

ögonblick få känna mig

som den jag är

 

för en liten stund få vara

den jag trodde att jag var

 

så länge har jag väntat

på den stunden

som aldrig kommer

jag vet

att den inte gör det

 

ändå väntar jag på att för

ett ögonblick få

känna mig

som mig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-03 22:13



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sista strofen tycker jag väldigt mycket om.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP