Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan stund

 

du vet en sådan där stund

kanske några korta ögonblick

då livet liksom hejdar sig och står still

du säger:

nu har jag allt som är värt att ha

och jag skulle kunna dö nu för allt finns redan

 

ett sådant

ögonblick menar jag

eller när du har ätit en god måltid

druckit bästa vinet och haft det

finaste av samtal

och är livsförhöjt nöjd

 

en stund när allt stämmer

ord når fram och

kärlekens ögon blänker

i närvaro av

närvaron

 

och man vet att

man är sig själv

fast tillsammans

 

vet du sådana stunder

 

då förstår du

de betydde att jag

var någon som visste vem

och nu

och nu

och nu

och nu

 

 

och nu

 

 

 

 

 

 

 

och nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 22:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett underbart, ljuvligt och skönt tillstånd som Du beskriver.
Applåd!
2009-02-04

  Hans Christian
En njutning att läsa!
2009-02-04

  kärleks ängel
hur vi skapar harmoni med oss själva, tack
2009-02-04

  KristinaE
.. stunder av paradiskänsla - lugna och fridfulla - stunder som ger energi - gott poetat!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP