Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Systra mi...


Oh, min syster

Oh, min syster

Oh, min syster, min syster
vad tänker du på?
Vad döljer du
bakom dina mörka ögon?
Dit du aldrig släpper in,
någon, kära syster min
Hur ska jag kunna nå?
Jag vet ju inte vad
du tänker på.

Oh, min syster, min syster
vad tänker du på?
Varför flackar du med blicken så?
Varför skymtas tårar
i din ögonvrå?
Vet du inte att jag har dej kär
säg mig syster, säg mig
vad det är




Fri vers av Mia Marcus
Läst 745 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 23:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kunde vara en sång...har du inte en melodi gömd nånstans...tyckte precis jag hörde den då jag läste.....
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus