Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En arbetslös kameltå


Och jag kamel-tåar mig i hallspegeln
varje gång jag går förbi
bara för att det är så jävla fult
bara för att jag är så jävla ful
bara för att jag har inget annat att roa mig med
just nu

Kamel tå
kamel tå
i gråa långisar
fy fan

 




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 638 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-04 10:43



Bookmark and Share


    r_osa
åh vad jag gillar denna!
2009-03-04

  Hans w-art Westlund VIP
vet inte riktigt hur de ser ut de där kameltårna.. du får väl ta ett foto och lägga ut ;
2009-02-09

    svår
jag gillar det, jag gillar allt. men speciellt titeln - fantasifull och smått galen.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious