Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem döda ord

 

ett kort mail

från den som varit min bästa vän

ett kort mail med

några avslutande ord

 

hoppas du har det bra

 

fem fullkomligt döda

ord

 

som inte efterföljdes av

något annat än

ett eko




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-04 18:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bara en falsk vän skriver så.
Skrämmande.
2009-02-04

    ej medlem längre
"hoppas du har det bra" skriver man för att lindra sitt eget dåliga samvete...vi skriver ju inte tillbaks att vi mår skit och hoppas på stöd...eller?
2009-02-04

  Eaglemountains VIP
I nöden prövas vännen - det är då man kan avgöra vilka som är vänner eller inte .....
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP