Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett par ord om självkänsla...


Vi som vågar se

Jag var en av dem.
Som sökte svaren på min sjukdomar,
genom läkarbesök och mediciner.

Jag var en av dem.
Som förkastade läkarnas kunskaper,
då de inte konstaterade några fel.

Jag var en av dem.
Som försökte förtrycka min kropps signaler,
med droger och alkohol.

Men, jag är en av dem.
Som vaknat från min flykt.

Nu, är spegelbilden framför mig
så oerhört vacker.

Nu, är de delar jag velat ändra,
mina viktigaste attribut.

Nu... lever jag...
Då... dog jag...




Fri vers av Fredric
Läst 699 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-04 21:53



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra, igenkänande, man går igenom livet, men ändå aldrig utan gemensamhet..
2014-03-23

  Katarina_
Starkt skrivet! Berörande.
2009-03-09

  Carola Zettergren
Superbt!!!...det händer alldeles för sällan, att de som hamnat där vaknar, jag blir lika lyckligt berörd varje gång, jag råkar någon sådan person..varmt grattis till livet!!!
2009-02-21

  Anders P H
Själsfrände!
2009-02-18

  Fredrik P. VIP
strålande insikt
som känns igen.
2009-02-09

  Proton
Fantastiskt...
2009-02-08

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart om Befrielse.
2009-02-07

  Suzy med punkterna
Starkt!!!
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen frigör.
2009-02-05

    carimba
starkt skrivet, självkänsla i förvandling... Glad att du vaknade!
2009-02-05

  Angeldust
Den här bokmärker jag, för att inte glömma bort att leva Tack :-) kramen till dig<3
2009-02-05

  Blåbäret
kraftfull...för de som vågar
2009-02-04

    Mejja
SÅ STARKT SKRIVET!
YES LIVET!!!!!
2009-02-04

  Lotti
wow.... denna var kraftfull
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric