Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oskuldens timma.


Rör vid mitt krig

bakom regnvåt klänning

och be om lov

som om du inte fick.

Låt mig smeka dina stammande tankar

och rädda din okyssta mun.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 454 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-02-04 22:57



Bookmark and Share


  Skäl till själ
Maria!
du får min hud o knottra sig...
att fånga så några ord och göra det fantastiskt.
2009-02-10

  Rockalex
Jag har ingen aning om vad den betyder men den är riktigt bra
2009-02-05

  hawkeye
Helt underbar...
2009-02-05

  micke marin
Så vänlig och oskuldsfull..
skönt att få vara det också, tänker jag..
2009-02-05

  Carola Zettergren
Milda makter...du strålande stjärna på poeternas himmel!!!
2009-02-05

  Fredric
Spetnaz ord! Härligt vridet..
2009-02-04

  Maria Zena Viklund
"rädda din okyssta mun" Mmm snyggt!!
2009-02-04

  ¤Anne¤
du skriver så mjukt
du skriver hårt
dina kontraster
är helt otroliga!!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja