Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dominos

 

Bilden var svart helt svart molnen hängde ovanför. Ute på Malawisjön sjöng människorna på en underbar melodi. Hon hade långt hår och sträckte sig fram 100 meter från land jag slöt ögonen och öppnade dom igen.
Några fågelarter börjar flyga söderut ner i djungeln Karolina drog ner mig i vattnet och visade sina tatueringar på insidan låren, sina ljusa lår. Förr växte stora skogar här nu följer männen baywatch på tvn. Det händer när jag är gammal, jag ligger efter allt som hänt i tidningsvärlden ibland flera decennier. Hon dyker ner, hon har sett massor där i vattnet, när jag tittade var det inget där.




Fri vers av tripto nin
Läst 434 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-05 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin