Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det outsägliga

Det outsägliga finns
men det kan inte sägas.
Det kan kännas, levas, vara.
Men sägas kan det inte
fastän det finns.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 08:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP