Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är

om gud ur maskinen
rör vid oss som

masken faller innan
vi hade beklätt oss
i den

den här masken
som vi alla spelar med

tänk om vi inte
iklädd oss den

att se direkt vem
som vill oss rätt

och som vill oss

ont

alla vill ont
ingen vill ont

frågan är en sån som
väntar på sin lösning
medans historiens vindslag

drabbar oss på
oväntad ensamhet

sanningen är

att mina tårar
är allas tårar

allas tårar
är en ända tår

alla är varandra





Fri vers av virre
Läst 662 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre