Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs Runt Sten



tårfyllt öga
en hand en blomma
en jordig grop

en mening ett ljus
en blomsterbädd

kärleksfull hand
gräs runt sten
vårdar




Fri vers av lycksele
Läst 662 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-05 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!

Speciellt:

"kärleksfull hand
gräs runt sten
vårdar"

Hälsn. Ann
2010-06-19

  oMareld
vad vackert...
2010-06-05

    Imet
Blommorna växer säkert bra där, då de vattnas med tårar.
Fint skrivet som fick ens fantasier att måla upp sin egna bild.
2010-01-28

  Fånga dagen
Vackert med mycket vemod och farväl

mvh Anna-Karin
2009-10-26

  claes fredelius
Hej Lycksele - jag har varit där en gång på väg mot Murmansk
Det var fredsfestivalen 1989

Jag gillar dina lakoniska texter
Koncentrerad lyrik
Spännande som "Att ligga med en vän"

Är du same?
2009-02-11

  Suzy med punkterna
Vackert och stämmningsfullt
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lycksele
lycksele