Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MODIGA POETER

 

 

Poeter vi är känsliga dom flesta

Det var därför vi just började skriva

För att hantera våran konstnärlighet och våra starka känslor

Jag drar inte alla över en kam

Men känsligheten finns där jag ser den ofta och läser den

Det är mod att våga visa sina känslor och våga vara sårbar

Vi skriver ur oss våran själsliga smärta för att läka oss själva

Vi lever mellan tvivel och hopp och en stor kämparglöd

Se oss som tappra modiga varelser som vågar vara oss själva

Poesi ord kan skrivas på olika sätt jag vet det

Men charmen är att alla har sin egen stil

Man är alltid sin egen

Var stolt

Du är modig

Du bäste

Poet 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 314 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-05 16:23



Bookmark and Share


  Rosen VIP
En får buga och tacka dig, för dina så talande ord...
2009-02-24

  Lotti
fin text som en hyllning till alla som skriver.
2009-02-05

  Suzy med punkterna
Vackra ord från en vacker själ som ser andra.
2009-02-05

  Mats Henricson
En HÄRLIG hyllning som VI ALLA kan ta åt oss !! Bokmärker !
2009-02-05

  lycksele
alldeles sant, carpe
2009-02-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dina ord lyser
som en stjärna
i kvällen så i natt
när jag fäller över
mig fällen, då lär
jag väl drömma om
fler sådana underbara
vanligtvis onåbara ställen!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen