Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underbar känsla


Du får alltid mig att....

Du får alltid mig att le
du får alltid mig att skratta
du får alltid mig att må bra
du får alltid mig att förstå
du får alltid mig att förstå vem jag ska lita på
Du får alltid mig att förstå men jag vill ha
du får alltid mig att förstå vem jag älskar

och den personen är du ....




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter