Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvekar, tvekar inte

en illusion av skratt
tvekar ibland

magnetisk läcker dröm
som vår
sommarfrukost vid vatten

två vill vit tur - recept på kärlek

arbetar genom kärleken

tveklöst




Fri vers av Andasin
Läst 755 gånger
Publicerad 2005-08-31 13:39



Bookmark and Share


  Propella
Oj...
Sorgsen, lätt, gripande, flyende och en hel mängd superlativ.
Med andra ord: mycket bra.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin