Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppe (återfall)


drar i mig
drar upp

skjuter

mig


kropp gör märke
i asfaltsnö
blå ljus
stjärn
faller

dig

hör andetag
mojna
natten

där är droppe
en

tid









Fri vers av halmstrå
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-06 09:05



Bookmark and Share


  stella
Åter till lugnet, Morpheus lugn...Ja du gör det faktiskt vackert!
2009-02-15

  Carola Zettergren
Aj smärtsamt hemskt men en sådan snygg poesi du gör av det!!!Applåder i massor!
2009-02-13

  glittertindra
bra skrivet :)
2009-02-07

    papillon
Till och med av detta jävelskap gör du god poesi....
2009-02-06

  korpfjäder
Är resan värd priset?
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå