Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta tillbaka

Nio dagar bara nio dagar

har svårt att fatta 

allt som nu i livet sker

REVOLUTION

från INGENTING

till ALLT  som jag i mina

drömmar i hopp i

önskningar ett liv som

jag till slut inte trodde fanns

att finna någonstans

jaa jag fattar inte riktigt

med stormsteg

livet mig bjuder

jag inom mig sjuder

av glädje så stor

omgiven av en sån

männsklig värme  hos

godheten jag nu bor

nu har 17 dagar snart

förflutit

ja jag fattar ännu

inte riktigt

jag syns jag finns

jag har just börjat leva




Fri vers av maryann
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-14 19:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hittar tillbaka till dig. För dina ord påminner mig om livet. Tack min vän.
2009-03-09

  Bjarne Nordbö
Toppen, för dig vill jag verkligen ha i livet.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann