Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vy.


bara smuts

mina fönster

ingen utsikt




Fri vers av Johannes
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-06 14:02



Bookmark and Share


  Anna Frölander
Jag blev helt överraskad av att det var en sådan kort liten text... jag hade väntat mig nåt annat, så nu kom jag av mig lite ;).

Det är en tydlig bild du målar upp, instängdhet och tristtråkiga tankar. den känns väldigt mycket vintermånad med slask och gråa himlar. Blockering liksom.

Jag är helt kass på att skriva så här kort men jag hade nog önskat något som bröt av, som på nåt sätt vinklade den bild du målar upp. Nu följer den sig själv... om du förstår vad jag far efter. Återigen tycker jag mycket om titeln, enkel och snygg.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes