Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen

En tjej med höga krav
tittar sig i speglen
för tionde gången samma dag
vill egntligen inte
möta
sin egen spegelbild
vill inte se
möta sin kräsna blick
som inbankar orden
Hur ser du ut?

Hon ser inte
utan upptäcker istället
ett ögonbryn
som sitter en millimeter
för nära näsan


Hon ser inte tiden
tiden som rinner ut i komockor
där hon hade kunnat möta
en annans leende

Hon ser inte att hon är bra som hon är




Fri vers av KairnniraK
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK