Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Som en syster

 

vi skämtade om att

vi var som systrar och det var ju bra

för vi hade inga

 

vi valde varandra

och följdes åt i glädje och sorg

 

tills vi

inte längre

gjorde det

 

och saknaden är bara min

 

sorgen över faktum

kompenseras av

att min kärlek till henne lever

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-06 20:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
mycket fint...jag önskar du var min syster !
2009-02-07

  glittertindra
att finna en vän lika nära som om hon vore en syster är mer än guld värt och att förlora en nära vän är en stor sorg, men precis som du skriver, kärleken finns kvar i hjärtat och det betyder mycket...
2009-02-07

    ej medlem längre
Det är tungt att mista en vän.
*Kram*
2009-02-07

  * Ammi *
önskar du vore min syster
kram !
2009-02-07

    ej medlem längre
Härligt om sann vänskapskänsla!:)
2009-02-06

  Eva Langrath VIP
Vacker och ömsint orden ramas in av den vackra bilden.

Eva
2009-02-06

  Hans Christian
Den här tycker jag lite extra mycket om, sista strofen bäst.
2009-02-06

  Mr Lindemann VIP
sorgen över faktum

kompenseras av

att min kärlek till henne lever



Detta var bra !!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP