Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av min stora kärlek följer mig alltid


Återstod och överlevnad

 

dagdrömmarna

evig kärlek

som den vi hade

innan sjukdomssorgen

 

nätternas

djupa drömmar

i andlöshetens uppvaknande

var är du

 

framtidsdrömmar

utan realism

gör livet

uthärdligt

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-06 22:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Smärtsamt vacker om sorgen och saknadens ansikte.

Eva
2009-02-07

  glittertindra
den stora saknaden... en text som gör mig tårögd..
2009-02-07

    sunnanvind
I tanken och drömmen finns inga begränsningar...där kan vi gå hand i hand med dem vi saknar! Vackert skrivet om din saknad!
2009-02-07

    ej medlem längre
Vackert som bara du kan skriver du om saknaden men även om framtiden..
Fin!
2009-02-06

  genni VIP
Vackert skrivet om det svåra i livet, kram
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP