Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om lycka


Lycka ....

Lycka kan man känna på olika sätt
tillexempel kärleks lycka , eller ja lycka över vad
som hälst
Lycka är nog en av dom bästa känslorna som finns
Lycka , man kan känna det på olika sätt
Men frågan är varför kan man inte få känna de hela tiden?
Allså det kanske är bra att känna sig olycklig med bara för
att få känna hur lycka känns eller?
Det är svårt att förklara hur lycka känns
men när man är lycklig så känns det verkligen allså

ycka en så undebar känsla




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 329 gånger
Publicerad 2009-02-06 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter