Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jippi jag mååååår bra!!!

Jippi
Jag mår bra
JAG MÅR SKIT BRA
Jag kanske inte har ett perfekt liv
men allas liv har ju neråt backar i bland
eller hur?

Man måste ju känna olycka, hat , räddsla och ilska
för att känna det sakner som är bra och man mår bra av
eller är det inte så?

Jag mår bra
jag har haft massa bördor över axlarna ett tag men det har släppt
Livet är som en linje som man kan börja hur mycket man vill
utan att den går av ..
När man börjer upp den då mår ja tyck skit bra
men när man börjer ner den så är de ju inte så bra alls

Men min linje är rak
jag mår inte bra och inte heller dåligt
Det känns ändå så bra tycker ja
Men livet går vidare
och resten av mitt liv ja hur kommer de gå?

Det får allt tiden bestämma tycker jag iallfall




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter