Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vad jag älskar



att fritt sväva i rymd
stjärnkontakt

steka pannkakor till lyckligt barn

rita egna spel
och känna sånger

ögonlockspussar en vanlig kväll

massiva snöhögar i februari
och hav i alla former

smörgåstårta, speciellt om jag är gravid
och örnar och hästar

instrument med dova toner
och människor som verkligen levt

våtvarma kyssar bland skrynkliga lakan

barnaögon
och böcker som berör

gummistövlar, absolut gummistövlar
och knotiga tallar på fjället

samtal och ordentliga fyrverkerier
kraftig vind och rejäla åskväder

regnbågar efter regndans
och förlösande magskratt

cykla långsamt bland träd
månens kraft

den lille som jag burit under mitt hjärta
och hon som är jag




Övriga genrer av Vågan
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 20:13



Bookmark and Share


  Albert
du också... lätt och glad blir jag av det här

vackert med så mycket
du är riktigt levande
2009-07-02

  Cosmic Johanna
Underbart livsbejakande!

Härlig läsning...det inre barnet ler*
2009-03-19

  livsdans
Häligt massa liv och glädje!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan