Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såra någon

 

visst sårar man andra

ibland och oftast

av ren tanklöshet

 

det finns de som tror

att man inte kan det

för att man inte hade avsikten

 

och så finns det de som är

väl medvetna om det

men gör det ändå




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 11:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så mycket sanning som ligger i dessa ord .....
2009-02-07

    sunnanvind
Så sant...bra skrivet!
2009-02-07

  glittertindra
så är det... det går så lätt att såra av misstag, är man bara medveten om det så brukar det lösa sig ganska snabbt... om det råkar bli, men de som medvetet sårar... ja då är vi inne på bristande empati och hämndaktioner... energitjuvar av stort mått säger jag bara... sådana ska man hålla sig undan...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP