Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olyckligt vis.

sättet jag såg på honom
skulle jag aldrig kunna se på någon annan

den chans jag gav honom
är inget jag skulle ge någon annan

alla telefonsamtal
markeras med röda sträck

alla minnen
blir till ett

sträcker ut handen och försöker greppa tag
men tappar kontrollen

när man förlorar något
man aldrig haft

eller när man ger sig själv smärtan
man inte egentligen förtjänar

när lyckan står och väntar
men man trycker bort den

för vi har svårt att se
att även vi är värd något.




Fri vers av anajsn
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-02-07 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn