Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väg att gå.

går i andras fotspår

följer andras stigar

vill gå min egna väg

men vet inte vart jag ska börja

blunda och tänka mig bort

försöka hitta en ny start

efter många år

hittar jag meningen i det hela.




Övriga genrer av anajsn
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-02-07 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn