Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill evigheten

 

vem var jag

att ta dig i handen

säga

att det ordnar sig

blunda

och bita

sanningens tunga

blodig

 

vem var jag

att vagga dig

ljuga

för att trycket

på din bröstkorg

skulle lätta

 

och pulsen

sluta

rusa

 

vem är jag

att gå

till din

viloplats

idag

 

med nio

vackra

blommor

i min famn

 

röda

som blod

i snö

 

svarta

av lögn

som

lever

 

 

vi visste

att du

skulle

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 656 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman