Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sunnanvind

Foto: allu O




Tulpantjejen

 

finns det någon blomma

lika glad som

tulpanen

 

jag vet ingen

men jag känner

en tjej

 

som gör mig

och många andra

lika glad

 

som tulpanerna gör




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-07 18:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till 100%
2009-02-07

  * Ammi *
fina ord ..
många älskar tulpaner ( men inte jag!)

kram
2009-02-07

    sunnanvind
Skrattar!!! Du är sååå underbar vännen! Sänder dig ett fång i alla färger!!!:))))
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Håller med

Eva
2009-02-07

  glittertindra
håller med.. :)
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP