tillägnad min älskade bror ..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnad min älskade bror ..




Vårdar min sorg

 

 

Själen får blåmärken

och ömmar

när någon älskad dör

men

Sorgen behåller jag

som ett tecken på kärlek

till den som var




Fri vers av * Ammi *
Läst 787 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-02-07 19:14



Bookmark and Share


  aol
så sant såa minnen vårdar man,
2010-06-09

  Elaine.S VIP
Ett fint sätt att vända på ordet och känslan "sorg" . den vill man ju oftast bli av med ....men genom dina ord blir den som fint , som en slags hjälp på vägen...

"Sorgen behåller jag

som ett tecken på kärlek

till den som var"
2009-04-23

  Bibbi VIP
Underbar beskrivning.
2009-03-16

  steffie
Mycket fint skrivet!
2009-02-19

  Roula O
Otroligt vackert!
2009-02-17

  berxper
Men oj, så otroligt vackert...och rörande...
2009-02-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja den måste man behålla och minnas den man älskar. Mycket fin text!
2009-02-09

  genni VIP
"Vårdar min sorg", fint Ammi, väldigt mjukt och vackert skrivet.
2009-02-08

    Mejja
Underbart vacker i sin sorglighet. Och så sann.
Det är ju dom som betytt som lämnar saknad
*kram*
2009-02-07

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-02-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fin dikt.
2009-02-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är så sant min vän.....minnet vårdar vi för att vi fortfarande älskar. Vackert poetat om detta! Bokmärker
2009-02-07

  peter markurth
finstämd...
2009-02-07

  friheten
Underbra skriven
2009-02-07

  Havsbris
så rörande vackert
som alltid dina ord
berör på gott
eller ont... ;o)

saknaden och
smärtan i de fall
blir sötman av livet,
när man älskar över
själv livet, efter även
döden...


(jag undrar fasiken
hur kan du skriva
hela tiden och de
låter mig inte skriva!!!
Hur i skogen funka
det???)

hahahha
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *