Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stampstamp (det här blir nog en sång när jag orkar plocka fram gitarren)


det krävs inga skor för att gå, eftersom att livet är en väg och jag är för tillfället barfota

De sade
gå gå gå gå härifrån
innan vargen tar dig
innan mörkret förblindar dig
innan du finner någon du lär förlora

& de sade gång på gång
gågågågågå
och livet blev en promenad
så jag tänkte att;
jag tar väl och springer ifrån mina problem
men det blev bara

skoskav av allting
svullna tår
och brutna
tånaglar

sulorna blev nötta
och skaffade sig hål
och somliga gick med trasiga skor
spela roll vad det berodde på

för jag ville ingen veta av
jag ville åka till lägenheterna i Majorna
där farmor bott
innan hon dött
och gå omkring där
ta ett bloss
fast kanske

hålla min handdocka i handen
för han kan inte säga sån't jag inte vill höra
som de som säger

gå gå gå


stick härifrån pysen
gågågågå

vart skall jag gå då?



-
men jag hör hur det talas
jag har hört vad som sagts
jag vet att de pratar
jag vet att de ljuger
jag bryr mig inte mycket
fast ibland blir det så
att jag ligger och stirrar mig trött
de sömnlösa nätter jag begåvats


de sade


stick härifrån
vi vill inte veta av dig
vem vill veta av mig då?

gå gå gå
ja, jag skall gå härifrån
förlåt att jag dröjer
jag skall bara


knyta skon




Fri vers av Sandrew
Läst 492 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-07 21:56



Bookmark and Share


  andreawolf
FRAM MED GITARREN, BRÜDENN.
JAG SKA FÅ HÖRA SEDAN, VA.
2009-02-12

    Vilhelm Kvist
blir nog grymt ihop med gitarren:)
applåder!!!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew