Bild och foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild och foto: allu O


Bakom slöjor

 

kärlekens flamma

inombords

lojalitetens värme

ur allt det

som gavs

 

sorgens dimmor

döljer

bakom slöjorna

finns allting

kvar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-07 22:11



Bookmark and Share


  Hans Christian
Å, herrejösses så bra. Superb poesi min vän !
2009-02-09

  * Ammi *
mycket vackert och sant skrivet!
2009-02-07

  Sladjana Zubcevic
"sorgens dimmor

döljer

bakom slöjorna

finns allting

kvar"
Underbart skrivet!
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Bilden skapar stark förstärkning till textens sorgesamma ord.

Eva
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP