Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskap i natten

 

Hennes ansikte är vidrigt att skåda. Huden är nästan genomskinlig, kinderna insjunkna och ögonen vattniga och skriker panik. Hon tar en paus från sin måltid - som för övrigt består av att äta på mig - och visar upp något som med stor fantasi skulle kunna tolkas som ett leende. Och när hon nu visar detta "leende" ser jag att hennes tänder är så gott som helt nerslipade av alla miljoner människoben hon gnagt på genom tiderna. Hennes namn är Oron och hon är mitt sällskap i natt. Om jag somnar försvinner hon men jag kan inte skaka av mig rädslan över att Maran ska ta över hennes plats då. Så jag sitter här och låter Oron festa på mig ytterligare en stund - kanske är hon inte så hungrig... 




Prosa (Prosapoesi) av Blomster
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 02:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som en näve i solar plexus....du kan verkligen klara prosan
2009-02-09

  micke marin
Baah sparka maran i häcken med en välriktad spark och skräm iväg oron med ett illvrål.. vifta gärna hysteriskt med armarna också så vågar hon sig inte tillbaka på länge..
En cool text hur som helst!
2009-02-08

  Lyckohäxan Enediel
Ja fy tusan...ibland finner man inte någon bra lösning...2 dåliga alternativ...
Tycker om din skildring av oron...
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse