Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du

Det är alltid lika mörkt när natten tränger sig in
Innanför mina kläder
Krypandes under min hud

Var är du?

Ekot från min röst ekar enbart i mitt huvud
Allt som vore vettigt är tomt
Det är bara förvirrande tankar som trycker på för hårt

Men var är du?

Min strupe är torr och mina ord når inte fram
Men en smygande känsla
Av att natten tänker ta mig vilar ändå där

Men var är du då?




Fri vers av Evelina
Läst 593 gånger
Publicerad 2005-09-20 00:02



Bookmark and Share


  Niklas Lindström
Bra som du brukar vara, mjuk och fint längtande.
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...