Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spegel på väggen, två blickar som möts


Vem är jag...

Vem är den leende främlingen
som stumt möter min blick

Tårarna som rinner i själen
tecknar djupa spår i ögonvrån

Sorgen som ekar tyst i tanken
ligger gömd i ögats mörka blick

Smärtan som skär i kroppen
får mungiporna att darra och sakta dala ner

Trotsigt kämpar munnen för att le
för att hålla smärtan borta

Fäster blicken mot ljusets låga
för att hindra sorgen välla fram

och rynkorna som kommit är mitt starkaste bevis
jag har levt och vågat älska
och ska göra det igen




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-08 19:34



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Tänk! vad jag känner igen detta! .. ja nån stans så kämpar man ändå vidare för att hålla skenet uppe!.. men för VEM? dom eller en själv?.. kram och applåder min vän.
2009-02-17

  friheten
VAcker skriven!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**