Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina dikter har öppnat en dörr


Ditt hjärtas kronblad

öppnats för min syn


Det vackra sagolika

skymtar du


Fick kliva in genom

din öppenhet


Du gav mig

tillåtelse att utforska


Det tackar jag

dig för


Vet att du inte

visar för alla


Att du smälter samman

med materiens former


kamouflage kallar

du det


Och att du skulle

bli golvad


Om du visade öppet

för alla

den du

egentligen är.




Tackar dig

för att du vågar

ge mig en skymt

av ditt sanna jag.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-02-08 22:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Något av det finaste detta livet kan erbjuda beskriver Du här och det är en verklighet för mig idag som jag skattar mig lycklig för att få uppleva.
Applåd!
2009-03-08

  Quasimodo
Fint och starkt i för orden och ur det vi är och visar oss !!!
2009-03-06

  SeXara
Berör.... det är en vacker gåva, att få ta del av en liten skymt av en annan människas sanna väsen.
2009-02-17

  blackandwhite333
Underbar och berörande.
Fin känsla i denna dikt.
2009-02-11

  Michaela Dutius
En gåva att kupa händerna kring
2009-02-09

  Lejonhjärtas poesi
Underbart känslosamt och vackert, gillas skarpt!
2009-02-08

  Ewa Flower
Va fint, så sirligt du beskriver en hjärtats öppning av det sköra oförstörbara! Underbart!
2009-02-08

  Lotti
tycker om .-)
2009-02-08

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm... du skriver så himla fint om intimitet... : )
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna