Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu lever doften av gatans stenar i mina ådror


De som fryser


Och frågan ställer mig
väggen
ryggtavlan mot mina älskade
de som fryser

blå toner är bara till för de besuttna
sångerna
sliter de fattiga samman
de som fryser

så kurar skymningen
värme
och samvetet gröper sten
men droppar långsamt

de som fryser




Fri vers av halmstrå
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-09 09:08



Bookmark and Share


  korpfjäder
Samvetet gröper långsamt i sten men rör levande hjärtan till tårar....
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå