Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du lämnar mig nu


Kanske skulle jag kyssa någon annan
Imorgon
Kanske kommer jag bli som dem
Som har slutat tro på kärleken
För finns det någon anledning att hoppas
Någon anledning att drömma

Om du lämnar mig nu


Kanske kommer någon annan att värma min säng
Imorgon
För att ligga ensam gör smärtan levande
Den växer i kylan från en tom säng
Ligga i min ensamhet och inte se en ny dag
Kanske skulle jag fastna i ensamheten

Om du lämnade mig nu






Fri vers av Östergaard
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Östergaard