Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...alter ego...


"Spader dam"

Spader dam är tillbaka.
Jag trodde hon var död.
Hon tar över inuti mej
och kväver all min glöd.

Jag trodde jag var kvitt denna mörka demon.
Men tydligen var mitt JAG tills nu endast ett slags lån.

Spader dam är hon i mig som får mig att skena vilt.
Hon får mig att tappa taget, hon får det att slå tilt.

Och nu är hon här igen och rör om hela mitt allt.
Det brukar vara spännande först, men sedan blir allt kallt.

Jag måste sätta stopp, inte låta henne så ett enda frö.
Jag måste kämpa emot, jag måste se henne dö.

Men hon vet att hon har övertaget,
jag jag nu är ganska svag.
Och då är rätta ögonblicket att stjäla detta jag.

Försvinn nu Spader dam! Du får ej ta över min roll!
Jag tänker stänga dig ute!
Vägrar låta dig ta kontroll!




Fri vers av MemoryLane
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane