Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig saknad

Saknaden efter nån
är så stor
Är det du?

Mitt hjärta letar och letar
Det letar kanske efter dig?

Din närhet, jag kan inte känna den
eller din röst, men alltid drömma om den
Men jag ger inte upp
för jag tror att någongång så kommer
vi att träffas, kanske Inte här
och nu
Men våran tid kommer


Vi är som skapta för varann
skapta att älska
Skapta att leva med varann
Men våran tid kommer


Sålänge ska jag drömma om dig min kära
jag ska minnas alla våra stunder
och allt det goda
Som nu finns i mina drömmar




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 795 gånger
Publicerad 2005-09-01 12:26



Bookmark and Share


  Merrlina
åhh sååå vet inte vad jag ska skriva

älskar stycket:


Vi är som skapta för varann
skapta att älska
Skapta att leva med varann
Men våran tid kommer

klar 5a
2007-02-07

    susi
du skriver så vackert.
den person du skriver till måste ha tur att hya dig =)
helt klart en femma
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås