Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och mitt på...

Jag strilar kallvatten mellan mina fingrar ifrån kranen i köket,
och när jag ser ner på mina bruna långa fingrar,
ser hur de förvandlas till smalare blå,
då minns jag hans knubbiga.
Tyckte inte det var vackra från början,
hans knubbiga fingrar.
Men någonting förändrades
när jag kände hans fingrar
innanför mitt linne,
ovanför min navel,
under mina bröst,
mitt på.
Och mitt på mina bröst
blev hans fingrar vackra




Fri vers av fleurie
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fleurie
fleurie