Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå allt som händer


Lägg ribban högt

Rättvisan är slaktad,

styckad,nedmald till färs,

uppäten,utskiten och förmultnad.

Moralen är mumifierad,

i begagnat toapapper,

begravd,gömd och glömd.

Etiken ligger på havets botten,

ingjuten i betong,

fast förankrad i allt samlat samvete.

Själv är jag inte ett dugg bättre,

längre......

Men hoppet är inte ute,

bara för att Stefan Holm slutat.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-09 18:52



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Du skriver så härligt underhållande...och i roliga synonymer!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver