Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Slag under bältet

 

är det av feghet

eller hämnd som du endast

slår under bältet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-09 19:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Både feghet och hämnd tror jag men vi måste sätta stopp på något vis Ulla?!
2009-02-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja, det är frågan??
varför slås slagen oftast
under bältet....
själv ska jag börja använda hängslen
och göra min panna hård som granit....
hur som haver, en väldans tankvärd senryu..
applåd
2009-02-09

    sunnanvind
Bra frågeställning här vännen!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP